Om oss

I flere tiår har spiralisering vært vårt spesialområde, med topp service og kvalitet som varemerke. Vi tilbyr alltid konkurransedyktige priser, og har siste nytt av maskiner og utstyr. Det gjør at vi kan levere nærmest alle varianter av spiraliseringsjobber. Selvsagt både vakkert og håndverksmessig utført.

Hvem er vi

Vi er en grafisk industribedrift bestående av topp serviceinnstilte folk.

Hvor er vi

Vi holder til i våre lokaler i Trygve Nilsens Vei 8 på Ellingsrud, Oslo.

Hva gjør vi

Vi utføre alle spiraliserings-jobber og sørger for transport og lagring.

Historien vår

Grafisk Spiralisering AS har røtter tilbake til tidlig 90-tall. I 2007 startet vi opp transport-tjeneste og vår egentransport er etterhvert utvidet til flere biler. Vi har idag 4 biler selv + innleide biler fra våre samarbeidspartnere Grafisk Spiralisering AS / GT Logistikk (Grafisk Transport og Logistikk). Oslo og Østlandet har lenge vært hovedregionen vår, men leverer i dag til hele landet sammen med våre gode samarbeidspartnere.

Hvorfor velge oss?

Med kvalitet som et varemerke skal du være trygg på en topp leveranse fra oss. Vår helt moderne maskinpark muliggjør nettopp dette.

Når du henvender deg til oss vil du få vite straks om en ønsket jobb lar seg gjennomføre etter ditt skjema. Vi holder det vi lover deg.

Vi tar alltid kunders ønsker og behov seriøst. Det har i dag gitt oss gode og langvarige relasjoner, og vi får stadig nye oppdrag fra dem.

Med egen bilpark for lokal utkjøring, samt samarbeid med andre transportører når det skal kjøres lengre distanser, sørger vi for at bestillingen kommer frem i tide.

Våre spiraliseringsjobber er alltid håndverksmessig topp utførte. Årelang spesialisterfaring sørger nettopp for at vi kan holde det vi lover.

Ønsker du å starte opp et spiralieringsprosjekt med oss?

Etter flere tiår i bransjen er vi nå eksperter på spiraliseringsjobber. I tillegg bistår vi også med pakking, konvoluttering, adressering og transport. Alt kjapt og effektivt - og lover vi en leveringstid, så holder vi den.